Стоян Трифинов завърши стажа си в БИПИ

Стоян Трифинов, V курс студент по "Право" в СУ "Св. Климент Охридски" завърши стажа си в БИПИ. Вижте какво казва Стоян за работата си в екипа ни.

"Завърших стажа си в Българския институт за правни инициативи с усещане за  богато и изпълнено с множество възможности изживяване. Институтът предостави не само теоретични познания, но и практически умения. Екипът беше изключително представителен и професионален, създавайки вдъхновяваща работна обстановка. Станах част от дискутирането на  множество нови идеи и подходи, които бих внедрил в бъдещата си кариера. Споделените моменти с колегите остават незабравими, направих ценни контакти и създадох осезаема връзка с областта на правните инициативи, мониторинг и работата на гражданския сектор.

Приключването на стажа в Българския институт за правни инициативи ме прави удовлетворен и благодарен за всяка дадена възможност. Работата там не само надгради моите правни познания, но и ме насочи към иновативни и подходящи решения. Екипът - Мики, Тео, Цецо, Биляна, Исидора - беше истинска интелектуална общност, което подпомогна моята професионална и лична насока. Преживяването на различни правни предизвикателства ме научи да се справям с тях с увереност. Споделените моменти с колегите добавиха измерение на приятелство и сътрудничество, което ще помня дълго време. С благодарност гледам към този период и съм готов да приложа новопридобитите си умения в бъдещите си усилия.

Оставам винаги отворен да работим заедно с такъв екип от професионалисти и приятели!"

Успях, Стоян!

Следвайте ни