Judicialprofiles.bg става на 2 години!

                                                                  "Наградата за нещо добре свършено е това, че е свършено."
                                                                                                                                 Ралф Уолдо Емерсън

На тази дата през 2012 г. официално представихме интернет портала Judicialprofiles.bg. Това нямаше да бъде възможно без доверието, което ни гласува Държавния департамент на САЩ  и последвалата подкрепа на фондация "Америка за България". За изминалите две години този уебсайт се развиваше не само заради вложените усилия от екипа на Български институт за правни инициативи, но и благодарение на всички магистрати, които прегърнаха идеята и не ни спестяваха както подкрепата и добрите думи, така и препоръките за подобряване на нашата работа.

Най-големият ни успех е, че ако преди две години Инициативата за прозрачни съдебни назначения изглеждаше твърде новаторско и дори авантюристично начинание, сега Judicialprofiles.bg е утвърден и доказал се модел на минималните стандарти за отчетност и прозрачност, на които следва да се основават процедурите за избор на висши длъжности в органите на съдебната власт.

Искрено благодарим на всички, които са спомогнали и допринасят за реализирането на проекта. Вашата подкрепа ни мотивира да полагаме още по-големи усилия за развитието на Judicialprofiles.bg и в бъдеще!